DÜZCE / AKÇAKOCA - Uğurlu İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ile ilgili Resim Yarışması sonucunda okulumuz 2/A sınıfı öğrencisi Egemen KAPLAN

İlçe 1.si olmuştur.

Kendisini ve emeği geçenleri okulumuz adına tebrikeder başarılar dileriz.

Mrt

Güzel havada bahçe etkinliklerine devam ediyoruz.

Şbt

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Öğrencilerimize yönelik Trafik Eğitim Semineri yapıldı.

Ock

2015- 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU KARNE DAĞITIM TÖRENİ OKULUMUZDA YAPILDI.

Okulumuzda yapılan karne dağıtım törenine katılan, Akçakoca Kaymakamımıız Sayın Mehmet ÖZER, Kaymakam Adayı Murat EKİCİ, Milli Eğitim Müdürümüz Ömer EZER öğrencilerimizin karne sevincine ortak oldular.

Öğrencilere Karne ve Başarı Belgelerini veren Sayın Kaymakamımız Mehmet ÖZER: Başarının Kitap okumaktan geçtiğini ve eğitim öğretim adına özverili çalışmaların yapıldığı Uğurlu İlkokulu-Ortaokulunun TEOG sınavında da başarıya imza attığını vurgulayarak tüm emeği geçen öğrenci, öğretmen idarecilere teşekkürlerini bildirdi.

Okulumuz bisikletleri öğrencilerimizin kullanımına hazır.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı protokulü ile sağlıklı okul projesi kapsamında okulumuza verilen bisikletler öğrencilerimiz tarafından kullanılmaya başladı.

Ağaç dikme etkinliği yaptık.

Kütüphaneler haftasını kutladık.

Okulumuz Uğurlu Ortaokulu ile aynı binada hizmet vermektedir.